De bolderik

Hori Hori's

Meer informatie en reviews

De Hori Hori werd in Japan oorspronkelijk gebruikt voor o.a. het verzamelen van eetbare planten in de bergen en het snijden van bamboescheuten. De Hori Hori is ook zeer geschikt voor het stekken van Bonsai.

Kijk HIER voor een filmpje over het gebruik van de Hori Hori!

En HIER voor een filmpje over de productie van de Hori Hori

 

Reacties van klanten:

"Het Hori Hori mes is geweldig! Het maakt bijna al het andere gereedschap overbodig"
Erline

"Ik heb een Hori Hori cadeau gekregen. Werkelijk een geweldig stuk gereedschap. Het is heel apart hoe je met de dat gereedschap precies alles kan doen waar een schep of vork te grof voor is en wat met een mesje of onkruidsteker of tuinschepje weer onbegonnen werk is. Echt een hele verandering hoe ik kan werken!"
Camiel

"Deze week ben ik hard aan het werk geweest in de tuin en heb bijna alleen het fantastische mes Hori Hori gebruikt. Wat ben ik blij met deze aanschaf! Planten met pijlwortels zijn snel verwijderd, een pol planten makkelijk in tweeën gesneden en herplant, uitgebloeide bolletjes uit de woonkamer zo op de goede diepte gepoot op een plek in de tuin. Af en toe takjes moeten verwijderen is een makkie. Kortom ik zal dit bijzondere mes van harte aanbevelen."
Karin

"Ik heb gisteren (eerste lentedag van het jaar) dat horihori mes eens uitgeprobeerd bij ons in de moestuin. Net als elk voorjaar worden we daar geconfronteerd met inmiddels stevig vastgegroeide pollen boterbloemen. Een regelrechte ramp om die er weer uit te krijgen altijd. Meestal doen we het samen, mijn man wrikt ze los met een vork en ik sleur ze eruit. Maar gisteren bleek dat ik dit nu in mijn eentje kan! Met dat mes! Je prikt het in de grond, naast de pol en draait het mes (holle kant naar boven) onder die pol door en hup! Bob's your uncle! Lekker veel kunnen doen daardoor, fijn hoor!"
Tineke

"Wij hebben op de plantjesmarkt in de hortus in Haren een Hori Hori gekocht. We zijn echt heel blij met deze aankoop. Wat een geweldig stuk gereedschap!" 
Martijn

"Ik ben meer dan tevreden met de aankoop en het gebruik van de Hori Hori. Denk aan bijv. een perfect rondje stekelnoot: het mes glijdt erdoorheen en je handen en kleding zit niet vol stekelnoot!"
Met hartelijke groet, Simone


"Ik heb de Hori Hori ontvangen, GOED gereedschap!"
Simone

"De Hori hori werkt echt heel fijn, ik heb 'm standaard aan mijn riem nu!"
José

'Echt een ideaal schepje om een bos hyacinten en Daslook eruit te halen. Maar ook om planten mee te verplanten. Echt ideaal, had ik jaren geleden moeten weten'.
Henri

"Direct ermee aan de slag gegaan. Super handig! Zal vlug onmisbaar worden."
Koen

"Ik gebruik 'm echt altijd als ik in de tuin werk. Echt fantastisch in die harde grond hier."
Kathelijne

'De Hori Hori is echt geweldig in gebruik en super handig ook. Echt een top gereedschap. Onkruid hebben we gemakkelijk, efficiënt en snel verwijderd. Ook bij het uitplanten van kleine plantjes is het een goed hulpmiddel. Het is echt een multi tool’

Tim

"Wow, wat een goed materiaal!! Jullie leveren een fantastische service en info"
Patrick

"Wat een geweldig stuk gereedschap is 't toch. Ligt bij mij altijd voor de pak"
Christianne

Ik kreeg het pakje mooi op tijd voor mijn verjaardag. Ik gebruik het nu elke keer als ik in de tuin werk en het is onmisbaar geworden. Het is een heel bijzonder werktuig." Hartelijke groeten, Erica

"De hori-hori is echt GEWELDIG! Het is de omgekeerde wereld geworden... wat kan ik nu weer eens in de tuin gaan doen, met de hori hori op zak. Ik ben er heel blij mee, en ook als cadeau was het zeer geslaagd!" Susanna